Denken en doen;
dat kenmerkt onze dienstverlening

Denken en doen; dat kenmerkt onze dienstverlening. We hebben aandacht voor de lange termijn, waarbij we scherp in de gaten houden hoe sterk het draagvlak van onze oplossingen is binnen een organisatie. Een klant achterlaten met een theoretisch rapport? Daar geloven wij niet in. Room to... kan alle voorstellen daadwerkelijk realiseren.

Analyse

Wij analyseren zeer diverse vraagstukken en benaderen deze altijd integraal. Of het nu gaat om complexe zorginnovaties, zorgprocessen of informatiestromen, wij zorgen voor een passende methode en de benodigde expertise. Vanuit onze verschillende achtergronden, zoals gezondheidswetenschappen, technische geneeskunde, bedrijfskunde, data science en veranderkunde leveren we de juiste combinatie aan expertise en ervaring om uw vraagstuk op te lossen. Afhankelijk van het soort vraagstuk kiezen wij voor de meest geschikte vorm.

Advies

Wij adviseren organisaties in de volle breedte en houden daarbij de organisatiedoelstellingen nauwlettend in het oog. Omdat wij beschikken over expertise op het gebied van technische geneeskunde, bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen en data science, kunnen wij vanuit verschillende invalshoeken een advies uitbrengen..

Realisatie

Voor de realisatie en implementatie van ons advies gebruiken wij onze 'huisgemaakte' methodiek SenTens, maar kennen ook Prince2, Agile en Scrumtechnieken. Bij het toepassen van deze methodieken houden we rekening met het sociale proces: we werken met mensen, ieder met een eigen gebruiksaanwijzing. We gaan daarbij verder dan vaste structuren, templates en, en erkennen dat projecten alleen kunnen bestaan bij de gratie van samenwerken.
Wij leveren hiermee hoogwaardige en passende oplossingen aan zorgaanbieders en zorgverzekeraars bij het effectief en betaalbaar maken en houden van de gezondheidszorg in Nederland. Wij doen dat hoogwaardig omdat we kennis hebben van de zorg en haar innovaties en doen dat door middel van het leveren van passende oplossingen en zorgen samen met de klant voor het resultaat. We realiseren de doelstellingen projectmatig: van analyse tot en met realisatie in samenwerking met de klant.