GGD Drenthe Accare 8RHK PHDNL
Domeinoverstijgende datawerkplaats
Gezondheidsdata is op dit moment versnipperd, beperkt beschikbaar en kan moeizaam gedeeld worden tussen organisaties. Terwijl gezondheidsvraagstukken vragen om een integrale blik. De oplossing? Een domeinoverstijgende datawerkplaats. Lees hoe wij datawerkplaatsen met meerdere regio’s hebben ontworpen en geïmplementeerd.
De Zorggroep Proteion VieCuri
eOverdracht
Er valt nog heel wat winst te behalen bij de overdracht van patiëntengegevens. De werkdruk is onnodig hoog en dat gaat ten koste van de zorg. Zonde! Noord-Limburg gaat daarom aan de slag met eOverdracht. En wij begeleiden die overstap. Lees hoe wij de verschillende zorginstellingen helpen.
Slingeland Ziekenhuis Braband zorgt VieCuri
Monitoren van vitale functies op afstand
Verpleegkundigen meten meerdere keren per dag de waardes van patiënten, daarvoor gaan ze naar de patiënt toe en meten ze handmatig. Dit kost veel tijd en is puntsgewijs en reactief. Een verslechtering van de patiënt wordt daardoor niet altijd vroegtijdig opgemerkt. Voor meerdere organisaties hebben we het continue monitoren van vitale parameters op afstand ingericht.
Slingeland Ziekenhuis Sensire Naast
InBeeld
Het Slingeland Ziekenhuis, Sensire, NAAST en een zorgverzekeraar werken samen om de zorg in de regio te veranderen. Het resultaat hiervan is het programma InBeeld. In de afgelopen vijf jaar zijn op verschillende vlakken zorginnovaties doorgevoerd voor mensen met COPD en hartfalen.