De zorg constant verbeteren. Dat is onze missie. We zoeken naar passende en innovatieve oplossingen voor zorgaanbieders. Niet alleen op papier, maar voeren die ook uit. Van A tot Z. We gaan pas weg als onze oplossing werkt in de praktijk.

Klaar voor de toekomst

Door de zorg te innoveren en transformeren willen we de zorg klaarmaken voor de toekomst. Goed voor de zorg, en goed voor de patiënt. Om dit te toetsen, leggen we onze oplossingen langs de meetlat van de Quadruple Aim. Onze oplossingen moeten bijdragen aan 4 pijlers:

  • Verbeteren van de algemene gezondheid. We willen een betere gezondheid voor patiënt en samenleving. Bijvoorbeeld door een gezonde levensstijl te stimuleren, de zelfredzaamheid te verhogen of verslechtering of ziektes te voorkomen.

  • Betere beleving voor de patiënt. Denk aan betere communicatie, het voorkomen van onnodige zorg of zorg dichter bij huis organiseren.

  • Betaalbare zorg. Door zorg efficiënt en doelgericht aan te bieden, houden we de zorg betaalbaar. Dit kan door ziekte of complicaties te voorkomen. Maar ook door een betere samenwerking tussen verschillende zorgverleners en -organisaties.

  • Tevredenheid van zorgverleners verhogen. We willen professionals ontzorgen, zodat zij meer tijd hebben voor directe zorg. Bijvoorbeeld door administratie te automatiseren of door taken tussen professionals anders in te richten.

Passende oplossingen

We laten je niet zomaar achter met een adviesrapport. De oplossing moet passen bij je organisatie en werkbaar zijn. Daarvoor gebruiken we niet alleen nieuwe technologieën, maar richten de zorg ook anders in. Of we kijken naar een regionale samenwerking om de juiste zorg op de juiste plek te kunnen verlenen. We worden onderdeel van je team en kiezen de Roomie die bij je past. Ook leiden we de verandering van advies tot uitvoer. Pas als de oplossing echt werkt, is ons werk gedaan.

Benieuwd naar ons werk?

Daar vertellen we je graag meer over. Bekijk onze aanpak en projecten of neem contact met ons op.