Van initiatie tot en met realisatie: als organisatieadviesbureau voert Room to... de regie over het veranderproces. Room to... structureert zowel het proces als het resultaat. Met onze kernwaarden 'ruimte voor ontwikkeling' en 'respect voor de sociale omgeving' bereiken we duurzaam resultaat in de zorgsector en zorgen we voor een transformatie in de zorg.

Geen expertbenadering, maar een participatieve aanpak. Er is geen 'one-best-way-of-organising'. Een klantinteractieve benadering begint bij het herkennen van de context en dynamiek van een organisatie. Samen met de klant realiseren we de besproken doelstellingen. De adviseurs van Room to...zijn flexibel en hebben ruggengraat. Meegaand en meedenkend, maar ook in staat om een eigen, soms confronterende aanpak te adviseren.

Room to... Learn

Ontwikkeling vormt de basis van onze identiteit. Om de vrijdag komt het team samen in ons 'gemaal' in De Meern om kennis uit te wisselen, elkaars projecten te bespreken en te reflecteren op persoonlijke vaardigheden. Dit vergroot niet alleen ieders kennis en ervaring, maar stimuleert ook de diversiteit aan invalshoeken. Met als resultaat interessante en creatieve oplossingen.