Roomies. Zo noemen we onszelf en zo voelt het ook. We zijn een hecht team, dat het belangrijk vindt constant van elkaar te leren. Met het nodige plezier. Maak kennis met ons team.

Uniek in diversiteit

Iedere Roomie is uniek en draagt bij aan de organisatie. Op zijn of haar eigen manier. We hebben allemaal onze eigen expertise en achtergrond. Daardoor bekijken we vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Dat houdt ons scherp.

Constant in ontwikkeling

We maken bewust tijd om ons te ontwikkelen en te blijven leren. Zelfstandig en met elkaar. We houden intervisies en sturen op persoonlijke ontwikkeling. Ook verdiepen we ons graag in actuele onderwerpen. Zo blijven we scherp en groeien we samen.

Samenwerken

Samenwerken vinden wij belangrijk. We zijn een hecht team en komen om de vrijdag bij elkaar om projecten te bespreken en samen naar vraagstukken te kijken. Die energie delen we ook met klanten. Daarom werken we het liefst intern en niet op afstand. Dan leren we de organisatie het beste kennen.

Kom je bij ons werken?

Wil jij ook de zorg verbeteren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je graag bij ons team? Mooi! We hebben nog ruimte voor je. Bekijk onze vacature en solliciteer.