Daniel Winkeler

"Room to... is voor mij een continue stimulans van kennis en ontwikkeling en biedt mij de mogelijkheid om opdrachtgevers in de breedste zin te adviseren en ondersteunen. Onderdeel uitmaken van een groter geheel zonder mijn eigen identiteit te verliezen, dat maakt Room to... zo uniek in de wereld van organisatieadvies."

Peter Kleinegris

"Room to.. is voor mij een omgeving waarin ik voortdurend leer en mijn kennis en ervaring kan inzetten om anderen beter te maken. Met elkaar maken we het verschil en we zorgen dat mooie plannen en goede ideeën ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd. De focus op zorginnovatie en- transformatie is voor mij een verrijking, na een lange carrière in de financiële sector."

Nicole Rommens

"Room to... betekent voor mij aanpakken en ondernemen met een passie voor zorginnovaties. Voor elk project zetten wij ons maximaal in om samen met de opdrachtgever er voor te zorgen dat het een succes wordt. Daarbij is er altijd ruimte om te leren en te groeien en om samen te werken met collega’s."

Marije Kamphuis

"Bij Room to… krijg ik de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen in de complexe en turbulente omgeving van de zorg. Eén keer in de twee weken op vrijdag komen we bij elkaar en werken we als hecht team samen aan uitdagende vraagstukken die worden belicht vanuit onze verschillende invalshoeken en achtergronden. Ook houden we elkaar voortdurend scherp in kwaliteiten en onze persoonlijk valkuilen. Hiermee zorgen we samen voor duurzame oplossingen voor de klant."

Manon Warmerdam

"Room to… daagt mij continue uit om mezelf te blijven ontwikkelen, nieuwe kennis op te doen en te leren in iedere situatie. Door ervaringen en nieuwe inzichten met elkaar te delen, leer ik vanuit verschillende invalshoeken naar vraagstukken en problemen te kijken, waardoor opdrachtgevers altijd kunnen rekenen op gedegen analyses en oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan hun organisatie."

Ellen Engelen-Freriks

"Room to... biedt mij de ideale omgeving om mezelf te blijven ontwikkelen en daardoor de klant zo optimaal mogelijk te adviseren. Eigen initiatief, proactiviteit en zelfstandigheid komen hier helemaal tot hun recht. Ondanks dat collega's bij een andere opdrachtgever zitten, wordt op de vrijdagen ruimschoots stilgestaan bij elkaars werkzaamheden en ontwikkeling."

Ilona Oude Nijhuis

"Bij Room to... zit ik zelf achter het stuur. Room to... geeft mij de ruimte om mijn kennis en veranderkunde te verdiepen. Opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en branches zorgen voor een verdere verbreding. Deze kennis, kunde en ervaring kan ik vervolgens toepassen bij verschillende opdrachtgevers en zo ontstaat er een win-win-situatie."

Koen van Dulmen

"Room to... onderscheidt zich door haar specifieke visie op verandermanagement en samenwerking, waardoor de behoeften van de klant altijd centraal staan. Door de intensieve samenwerking met collega's leer ik vanuit verschillende (studie) achtergronden naar een probleem te kijken. Room to... daagt mij uit om mezelf te blijven ontwikkelen."

Jurgen Pietjouw

"Bij Room to… ondersteun ik de zorgsector bij de ontwikkeling en implementatie van een breed scala aan innovaties. Dit geeft mij de kans om bij te dragen aan de verbetering van één van de meest essentiële en dynamische sectoren van Nederland. Daarnaast stimuleert en faciliteert Room to… continu mijn persoonlijke ontwikkeling."

Quinten Eyck

"Room to… is een bedrijf dat zich inzet in het verbeteren van de gezondheidszorg. Voor elk project zetten we ons maximaal in, om het maximale resultaat samen met onze opdrachtgevers te bereiken. Daarnaast zijn wij zeer gericht op zelfontwikkeling en het uitbreiden van onze kennis, zodat wij altijd de duurzame oplossing voor onze klant zullen vinden."