Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie in de zorg of heb je al enkele jaren werkervaring en wil je je verder ontwikkelen?

Room to… is een projectadviesorganisatie die projecten regisseert, vorm geeft aan veranderingen en onderzoek doet binnen het gehele zorgdomein.

Denk hierbij aan:
- Toepassen van nieuwe technologie;
- Herinrichting van zorgprocessen;
- Ontwikkelen en realiseren van een nieuw financieringsmodel.

Bij Room to…staat leren voorop en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als kleine organisatie bieden we veel vrijheid, zijn de lijnen kort en bieden we continu begeleiding on the job. Daarnaast komt het team om de vrijdag samen om kennis uit te wisselen, elkaars projecten te bespreken en te reflecteren op persoonlijke vaardigheden. Dit vergroot niet alleen ieders kennis en ervaring, maar stimuleert ook de diversiteit aan invalshoeken.

Room to… biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke bonusregeling.

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van projectmanagement in de zorg? Heb je een master afgerond in de richting bedrijfskunde of (zorg)management en ben je analytisch sterk, zelfstandig en wil je linksom of rechtsom resultaten behalen? Neem dan contact met ons op via 06 48507870 of mail naar Daniel Winkeler, dan gaan we in gesprek.

Room to... Learn